Уручене награде победницима и учесницима конкурса

Уручене награде победницима и учесницима конкурса

У Читаоници Народне библиотеке "Радоје Домановић" свечано су уручене пригодне награде ученицима који су имали најбоље радове и захвалнице учесницима и школама које су учествовале у литерарном конкурсу "Слобода као извор среће".

На конкурсу који је расписала Народна библиотека “Радоје Домановић” у Лесковцу, пристигло је 130 радова, а најбоља у првој категорији је Милица Живковић, ученица трећег разреда Основне школе “Васа Пелагић“ у Лесковцу.

У другој категорији најбољи рад имао је Алекса Павловић ученик шестог разреда Основне школе “Вожд Карађорђе“ у Лесковцу.

“Народна библиотека у Лесковцу је чланица “ЕУ кутка“ и једна од 48 чланица еутека мреже, а ове године смо одлучили да назив конкурса буде симболичан ,“Слобода као извор среће“ и ви сте се на нашу велику радост одазвали у великом броју“, рекла је данас директорка ове установе Весна Илић, поздрављајући бројне учеснике конкурса.

Сви учесници конкурса награђени су бесплатном чланском картом библиотеке, а они који је већ имају биће им продужена у следећој години

+381 16 315 00 83
nbleskovac@nbleskovac.rs
Булевар ослобођења 61
16000 Лесковац
Close